Pages

Monday, April 30, 2012

relatiile la distanta sunt mai scumpe?

daca te vezi foarte rar cu o persoana, distanta fiind destul de mare, trebuie sa-ti faci cumva simtita prezenta. netul e aproape moca, dar sa stai atata online sa chat-uiti - mai un skype, mai un webcam - ia ceva timp care totusi costa. si daca vorbiti la telefon sau prin sms-uri conteaza si efortul asta. mai ales daca nu sunteti in aceeasi retea.


apoi vine varianta coletelor. adica va mai trimiteti cate un cadou, mai mic, mai mare. costa si cadoul si livrarea. chiar si daca trimiti doar un pachetel prin posta, trebuie sa trimiti cu recomandare, altfel te trezesti ca nu-l primeste [mi s-a intamplat o data].

cand vreti sa va vedeti, transportul costa destul de mult, mai ales daca n-ai reducere de student. si mai faci si foarte multe ore. apoi daca nu poate sta la tine, cazarea te ustura, mai ales in Bucuresti. apoi cate un cico, ceva de mancare, transportul prin oras si alte activitati care va vin in cap si vi le permiteti.


daca sunteti in acelasi oras si va vedeti aproape zilnic, tot trebuie o anumita cheltuiala. iesiti la un cico, la un film, la mancare etc. depinde cu activitati vreti sa va ocupati timpul.

voi care considerati ca-i cea mai scumpa varianta?

sursa poza 1 si 2

No comments:

Post a Comment