Pages

Wednesday, April 11, 2012

filmul de dinainte de Paste

inainte de Paste m-am uitat la New Year's Eve - un film cu foarte multe fetze cunoscute. eu n-am retinut numele personajelor, doar imi aminteam actorii.


toata actiunea se invarte in jurul zilei de dinainte de anul nou, evident. si in jurul globului cu luminite care la miezul noptii 'cade' in centrul New York-ului.

Ashton Kutcher ramane blocat in lift cu Lea Michele. iar Jon Bon Jovi canta foate misto. Michelle Pfeiffer are o lista cu dorinte pe care Zac Efron i le rezolva inainte de miezul noptii in schimbul unor invitatii la o petrecere.

Hilary Swank tine un discurs foarte emotionant tintit spre corason, un speach pe care-l gasesti numai in filme ca sa salveze situatia - globul se blocase. dar mai gasim inca un discurs unde Josh Duhamel il citeaza pe tatal personajului, replica care era de fapt al mamei respectivului personaj: "what would you do today if you know you will not fail. then go and do it!"




si la final Jessica Parker apare pe toculete si intr-o trasura ca sa se intalneasca cu Josh Duhamel pe care l-a lasat balta cu un rev in urma. dar nu inainte sa se nasca doi bebelusi! :)

No comments:

Post a Comment